ACCES CONT

Blog

Cum scrii continut relevant pe site

Scrierea de continut pe site poate deveni o problema pentru ca apar mai multe intrebari cu privire la acest lucru. Va trebui sa va ganditi cum trebuie sa apara cuvintele cheie in articol. De asemenea, va veti gandi si la relevanta continutului pe care il postati pe site. Exista si posibilitatea sa va puneti intrebari cu privire la cat continut trebuie sa postati pe site-ul vostru si cat de des trebuie sa scrieti pentru a atrage un numar mai mare de vizitatori. Daca tineti cont de cateva trucuri, veti vedea ca situatia va fi mai usor de stapanit, iar adaugarea de continut nu va mai fi o povara pentru voi.

 

Continut relevant si convingator

Google sugereaza mereu ideea ca orice site ar trebui sa se bucure de un continut cat mai relevant. Lucrurile pe care le scrieti, trebuie sa fie usor de citit si sa merite ca vizitatorul sa citeasca ceea ce postati. Ganditi-va la ceea ce doriti voi sa cititi atunci cand vizitati un anumit site. Puteti scrie despre istoria unui anumit topic. De asemenea, daca un subiect pe o anumita tema vi se pare interesant, il puteti aborda si dezbate intr-un articol pe site. Articolele de stiri si noutati de actualitate reprezinta un alt exemplu de continut relevant pe care vizitatorii il vor aprecia.

 

Continutul trebuie sa fie unic

Trebuie sa scrieti mereu pe site continut unic si convingator. Numai un astfel de continut va reusi sa atraga un numar mai mare de vizitatori. Nu trebuie sa scrieti despre un subiect care deja a fost abordat de altcineva. Continutul unic este de un impact mult mai mare.

 

Folosirea cuvintelor cheie

Cuvintele cheie sunt niste sintagme pe care cineva le va folosi pentru a ajunge la site-ul vostru. Este recomandat sa va folositi de acestea pentru a atrage un numar de vizitatori. De exemplu, daca oferiti un serviciu de hosting Timisoara sau gazduire Timisoara, atunci va trebui sa introduceti cuvintele cheie in articolul vostru.

 

Importanta continutului

Un articol minim trebuie sa contina in jur de 300 de cuvinte, iar un articol mai mare poate avea mai multe cuvinte, chiar si pana la 700. Daca veti pune totusi mai mult continut, atunci va fi cu atat mai bine pentru ca site-urile voastre vor reusi sa atraga un numar mai mare de vizitatori. Puteti face chiar si un mix de continut cu fraze, precum si cu imagini sau videoclipuri care vor ajuta vizitatorul sa inteleaga mai bine mesajul pe care il transmiteti.

Daca site-ul vostru nu se incadreaza in criteriile oferite de Google, atunci sansa ca acesta sa fie banat este destul de mare. In cazul in care folositi prea multe cuvinte cheie sau va folositi de continut duplicat, exista sanse destul de mari ca Google sa va penalizeze. Acest lucru va duce la un numar mai redus de vizite. Incercati astfel ca mereu sa creati pentru site-ul vostru continut original. Un astfel de continut va va ridica mai sus in cautari, iar vizitatorii vostri va vor gasi mult mai rapid.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com