ACCES CONT

Blog

Cumparatorii online evita site-urile nesigure

Trebuie sa stiti ca un numar din ce in ce mai mare de persoane se orienteaza catre cumparaturile online. Cresterea exponentiala a cumaparaturilor online are loc in special in perioada sarbatorilor, comerciantii incercand sa atraga clientii in aceasta perioada. Comerciantii incearca sa atraga potentialii consumatori prin diverse strategii, dar si mijloace, acestia reusind sa-si rotunjeasca veniturile odata cu venirea sabratorilor. In perioada sarbatorilor, cumparaturile online cresc intr-un procentaj de aproape 20% fata de orice perioada din an.

 

Un alt lucru de avut in vedere este ca shoppingul online este in crestere de la an la an. Din ce in ce mai multe persoane facandu-si cumparaturile online, iar piata aceasta este una intr-o crestere exponentiala. Este bine de stiut si ca multi cumparatori evita magazinele online care nu dau dovada de o siguranta si o protectie cat mai buna a datelor lor. Este astfel important sa va protejati site-ul prin cele mai bune metode, astfel incat clientii vostri sa se bucure de o incredere mai mare.

 

Nu uitati ca un Certificat SSL este foarte important. Acesta va oferi o protectie sporita site-ului vostru si in acelasi timp, un astfel de certificat va asigura si o mai buna criptare a datelor. Certificatele SSL sunt concepute pentru a garanta identitatea unui site web, dar si pentru a asigura o criptare a datelor confidentiale in momentul in care are loc o tranzactie online.

 

Criptarea HTTPS va asigura clientilor vostri faptul ca datele lor sunt in siguranta. Pe langa acest lucru, o astfel de criptare va va urca si site-ul mult mai usor in cautari. Un astfel de site va fi mai usor de indexat de motoarele de cautare, deci va veti bucura si de un numar mai mare de persoane interesate de serviciul pe care il veti oferi. Prezenta simbolului lacat este si ea foarte utila pentru ca daca vizitatorul vostru va face click pe acest simbol, el va afla mai multe lucruri despre certificatul care securizeaza site-ul pe care il detineti.

 

Numele companiei ar trebui si el afisat in bara de adrese. Clientii vor sti astfel ca este vorba despre un certificat de tip SSL EV. Un astfel de certificat asigura site-ului vostru cel mai mare nivel de siguranta. Pe langa faptul ca acest certificat asigura o criptare excelenta a datelor, increderea consumatorilor va creste si ea destul de mult.

 

Este important sa aveti toate setarile vizibile in ceea ce priveste securitatea site-ului vostru. Clientii vostri nu se vor ingrijora atunci cand vor achizitiona ceva de pe site-ul vostru. Ei vor sti in orice moment ca datele lor sunt in siguranta. Prin intermediul acestor certificate SSL se poate obtine si siguranta comunicarii prin e-mail.

 

Veti putea sa profitati de un astfel de serviciu, firma noastra punandu-va la dispozitie toate informatiile cu privire la certificatele SSL. In cazul in care veti avea nevoie, veti mai vedea ca firma noastra va sta la dispozitie chiar si cu servere vps de cea mai buna calitate. Veti constata ca aceste servere virtuale vor reusi sa fie pe palcul vostru.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com