ACCES CONT

Blog

De ce apelăm la serviciile de găzduire web?

 

„Sunt prea sărac ca să îmi cumpăr lucruri ieftine”, spune o vorbă destul de veche, prea puțin viralizată în ultima vreme. Sintagma s-ar putea aplica multor domenii din ziua de astăzi, chiar și blogging-ului. În timp ce mulți bloggeri continuă să folosească platformele gratuite oferite de WordPress și Blogspot, cei care vor cu adevărat să-și transforme pasiunea într-o afacere profitabilă, apelează la gazduire web.

Ați putea întreba ce are în plus gazduirea web față de cele deja existente, cele gratuite amintite mai sus și de ce este avantajos să-ți muți blogul pe domeniu propriu, dacă tot există câteva platforme care îți oferă serviciul ăsta în mod gratuit?

Răspunsul e simplu! Desigur, pentru a beneficia de găzduire web trebuie să plătești un abonament, însă, în schimbul abonamentului respectiv primești servicii pe care nu le ai atunci când decizi să te înscrii gratuit într-una dintre platformele de blogging ce oferă astfel de servicii.

 

Care sunt avantajele de neconstestat al gazduirii web?

 

  1. Spațiul de stocare, care, în funcție de abonamentul ales, poate să-ți stocheze giga întregi de content scris, content video, foto, și în definitiv tot ce-ți trece ție prin cap și se include în subiectul „blogging”.

 

  1. Backup-ul automat al datelor tale

Știm cu toții cam câți oameni rău intenționați există pe lumea asta, dispuși să-ți atace blogul, chit că te cunosc, chit că nu, uneori strict din motivul „pentru că pot”. Așadar, șansele ca lucrul acesta să ți se întâmple în jungla internetului, sunt destul de mari. Ce faci în cazul acesta? Te bazezi pe faptul că firma de hosting cu care colaborezi ți-a făcut deja backup-ul datelor tale, așadar, dacă e s-o pățești, ai siguranța că poți continua de acolo de unde ai rămas, în loc s-o iei de la capăt.

 

  1. Viteza de procesare a găzduirii ssd este net superioară oricărei alteia

Gazduire ssd este acel serviciu pe care unele firme de hosting îl au la dispoziție pentru clienții lor, serviciu ce te asigură pe tine, clientul, că vei avea parte de siguranță sporită și de viteză de reacție a serverului, potrivită cu secolul în care te afli. Așadar, poți spune că termenul de gazduire ssd este termenul sinonim „viitorului”, atunci când discutăm despre găzduirea web.

 

  1. Îți poți brăndui blogul fără ca la sfârșitul url-ului să apară numele altcuiva.

Cu toții ne dorim ca numele noastre să însemne ceva în domeniul în care activăm, așa cum și bloggerii își doresc să devină cunoscuți, să capete contracte de publicitate, etc. Dar, pentru ca asta să se întâmple, trebuie să investim în branding name. Așadar, primul pas este să ne alegem un nume potrivit bloggului, pentru ca mai apoi să-l trecem pe un domeniu propriu. Toate aceste lucruri se pot întâmpla dacă ne achiziționăm gazduire web, de preferabil gazduire ssd.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com