ACCES CONT

Blog

De ce avem nevoie de HTTPS

In lumea in care traim, orice website trebuie sa fie protejat. Pentru ca persoanele care va viziteaza site-ul sa se simta in siguranta, ar trebui sa aveti in vedere un sistem cat mai bun de protectie. Este astfel o idee foarte buna sa luati in considerare o protectie de tip HTTPS. Fiecare persoana doreste sa se simta in siguranta in mediul online, acesta fiind un adevar valabil pentru orice utilizator care se afla pe internet.

 

O modalitate usoara de a va securtiza afacerea si a va multumi in acelasi timp oamenii care va oferea incredere vizitandu-va site-ul, este o protectie sporita. Acesta este motivul pentru care este o idee buna sa treceti de la HTTP la HTTPS. Un certificat SSL poate garanta adevarata identitate a site-ului, el avand un rol important in prevenirea interceptarii datelor pe traseul transmisiei. Acest lucru va insemna ca vizitatorul vostru va fi protejat de orice tentativa de obtinere ilegala a datelor sale.

 

Un SSL de calitate va va mari nivelul de securitate al afacerii. Utilizatorii vor avea incredere in voi si mai mult decat atat, acestia vor primi si cateva informatii esentiale despre afacerea voastra, informatii care vor spori increderea acestei afacerii. Link-ul cu HTTPS va fi atat credibil, car si vizibil. Toate platile efectuate prin intermediul unui site cu HTTPS vor fi securizate. Un alt lucru important este ca toate infromatiile transmise dintre browser si server nu vor putea fi interceptate. Acest lucru va insemna ca atat vizitatorul, cat si voi veti putea fi mereu in siguranta.

 

Site-ul va fi real pentru ca autoritatea de certificare SSL va verifica acest lucru, mai ales in cazul unui EV SSL. Nu in ultimul rand, o astfel de securitate sporita va va ajuta sa urcati in motoarele de cautare. Din punctul de vedere SEO, aceasta protectie va fi si ea un avantaj suplimentar.

 

In ultima perioada din ce in ce mai multi vizitatori au inceput sa se uite daca site-ul are lacatul verde HTTPS. Ei au invatat astfel ca aceasta este o metoda de securitate care ii ajuta mult. Chiar si browserele moderne precum Chrome sau Firefox au inceput sa prezinte atentionari cu privire la criptarea de tip HTTPS. Proprietarii de site-uri au inteles si ei ca in ziua de azi un SSL ii ajuta din punctul de vedere al pozitionarii in motoarele de cautare. Ei stiu ca este bine ca site-ul lor sa dispuna de acest lucru si il au in vedere.

 

Instalarea unui astfel de certificat poate presupune uneori si unele probleme. Erorile de continut mixt sunt unele dintre problemele care ar putea aparea. Cu toate acestea, ele pot fi rezolvate usor de catre o persoana specializata sau de catre persoana care a construit site-ul pe care il detineti.

 

DDS.ro va pune la dispozitie un astfel de servciiu de securitate pentru site-ul vostru. Veti avea acces si la un vps magento,  precum si hosting magento daca veti dori. Indiferent de serviciul pe care il veti alege, veti putea fi siguri ca ati luat o decizie buna.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com