ACCES CONT

Blog

Sa vorbim putin despre WordPress

WordPress este una dintre cele mai indragite platforme, utilizata pentru creare de site-uri, aceasta fiind foarte indragita la nivel mondial. Cu toate ca este foarte indragit de un numar mare de persoane, aceasta platforma are si minusurile sale, ea fiind foarte frecvent atacata de virusi. Daca nu este tinuta sub control si updatata in permanenta, aceasta platforma incepe sa aiba probleme, de aceea este important sa aveti cateva lucruri in vedere cu privire la aceasta, astfel incat ea sa functioneze mereu in conditiile cele mai bune.

 

Lucruri importante de avut in vedere

In primul rand, update-urile permanente sunt un lucru pe care nu ar trebui sa-l omiteti. Multi proprietari de site-uri WordPress ignora notificarile pe care le primesc, iar acest lucru se intampla pentru ca ei nu inteleg ca aceste update-uri trebuie neaparat facute. Un update va elimina o serie de vulnerabilitati, oferind o siguranta si o protectie sporita a website-ului pe care il detineti.

 

Modificarea parolei este un alt lucru pe care il veti putea face pentru a va asigura o securitate sporita, fiind nevoie ca o astfel de parola sa fie modificata cel putin odata la cateva luni. Nu ar trebui ca aceasta parola sa fie utilizata pe niciun alt cont. Ea trebuie neaparat sa fie unica, astfel incat sa aveti parte de o protectie cat mai buna. O parola cat mai puternica este o alegere foarte buna, fiind necesar ca o astfel de parola sa aiba incluse majuscule, litere, cifre si sa includa cel putin 8 caractere.

 

Plugin-urile sunt alte lucruri de care va puteti ocupa. In cazul in care aveti pluginuri pe care nu le utilizati, este recomandat sa le stegeti. Este mai indicat sa le downloadati mai tarziu in momentul in care veti avea nevoie, decat sa nu le stergeti deloc. Pluginurile nu vor face decat sa va ingreuneze site-ul, de aceea este bine sa renuntati la acestea pentru ca site-ul vostru sa functioneze mai bine.

 

O alta greseala facuta de un numar mare de persoane este utilizarea username-ului admin. Aceasta este o greseala foarte des intalnita, fiind indicat astfel sa va schimbati username-ul si sa puneti orice alt username la site.

Chair si tema site-ului vostru ar trebui updatata atunci cand apare un nou update. Una dintre cele mai mari vulnerabilitati ale unui site WordPress este tema sa, mai ales in cazul in care nu luati aceasta tema dintr-o sursa sigura. Actualizati mereu tema spre care va orientati pentru a va feri de orice fel de problema.

 

O scanare va va ajuta mult sa identificati daca site-ul vostru are sau nu probleme. Este o idee buna sa va scanati periodic site-ul. Indicat ar fi sa va instalati un antivirus cat mai bun, pentru a putea preveni eficient infectarea site-ului.

 

Tinand cont de toate aceste sfaturi, veti putea sa va tineti site-ul in siguranta, dds.ro va pune la dispozitie servere dedicate la o calitate foarte buna, precum si servicii de gazduire si inregistrare domenii, astfel incat sa aveti parte de un site apreciat de toti vizitatorii vostri.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com