ACCES CONT

Blog

.SITE atinge un milion de inregistrari

TLD-ul .SITE a reusit sa atinga un milion de inregistrari, el devenind al 6-lea domeniu cu peste 1 milion de inregistrari, ce intra in categoria noilor TLD-uri. Acesta a reusit sa depaseasca aceasta suma, de curand, dupa ce in octombrie am vazut cum aceasta suma a fost atinsa de domeniile .ONLINE si cele .VIP. In luna octombrie 2018, .VIP avea 850 de mii de domenii inregistrate, iar .SITE avea doar 550 de mii de domenii active.

 

In ceea ce priveseste preferinta utilizatorilor pentru aceste domenii, s-a observat ca domeniile .SITE au devenit din ce in ce mai apreciate de acestia. Cresterea anuala pentru preferinta utilizatorilor fata de aceste domenii este de 111% in 2018. Aceasta este cea mai mare crestere din categoria noilor TLD-uri. Acest domeniu este disponibil pentru inregistrare, inca din anul 2015, cu toate acestea, doar in ultimul timp el a reusit sa fie din ce in ce mai apreciat.

Se pare astfel ca viitorul este promitator pentru aceasta extensie, ea fiind pe placul site-urilor de dimensiuni medii. Se asteapta ca si in urmatoarea perioada aceasta extensie sa devina din ce in ce mai populara, avand in vedere ca un numar mare de persoane se orienteaza catre ea.

 

Avantajul acestei extensii .SITE este ca ea nu are nici un fel de limitare. Reprezinta astfel o alternativa foarte buna pentru domeniile existente acum pe piata cum ar fi cele mai populare domenii internationale si anume .com si .eu sau nationale precum .ro, la noi in tara. Aceasta extensie va poate ajuta mult afacerea pentru ca veti reusi sa creati cu usurinta un website usor de memorat. Potrivit mai multor studii, extensia .SITE este indragita de orice afacere mica si mijlocie, acest TLD fiind pe placul persoanelor care detin un site de prezentare, el fiind excelent si pentru magazinele online. Chiar si sectorul IT profita de aceasta extensie, ea fiind indragita pentru faptul ca se memoreaza usor.

Un lucru de remarcat este ca aceasta extensie a devenit mult mai populara in momentul in care Google si-a aratat un interes crescut pentru ea. In anul 2017, Google a folosit extensia business.site pentru Google My Business, iar acest lucru a insemnat faptul ca Google a inceput sa prefere aceasta extensie. Un alt lucru important cand vine vorba despre aceasta extensie il consta versatilitatea ei. Acesta este motivul pentru care daca aveti in vedere un serviciu de inregistrare domenii, puteti oricand sa tineti cont de acest TLD.

 

Un domeniu .SITE ofera o multime de oportunitati oricarei companii. Indiferent daca aveti o afacere mica sau va aflati la conducerea unei corporatii, este bine sa tineti cont de un astfel de domeniu. Chiar si in cazul in care doriti sa creati un brand nou sau un website personal, acest domeniu poate fi o solutie pentru voi. Agentiile, pot si ele sa atraga atentia asupra numelui lor prin folosirea acestei extensii. Extensia .SITE este doar la un click distanta, asa ca o puteti avea in vedere. Ea va va scoate in evidenta mai mult afacerea pe care o detineti.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com