ACCES CONT
SUPORT: 0757 774 773
?>

Termeni și condiții

General

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date DDS HOSTING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prezenta conventie privind “Termenii si conditiile de utilizare a serviciului de gazduire web”, stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.dds.ro ori poate utiliza in orice mod serviciul de gazduire sau inregistrare domenii, si are valoarea unei conventii incheiate intre DDS HOSTING SRL (denumit in continuare “furnizor”), in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului si de furnizor al serviciului, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile (denumit in continuare “utilizator sau client”).

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente, precum si inregistrarea domeniilor web in numele clientilor si conform comenzilor. Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@dds.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Conform legislatie din Romania minorii nu pot incheia contracte comerciale si nici datele lor personale nu sunt prelucrate fara acordul parintilor.

Neacceptarea acestei conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea siteului ori utilizarea in orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a sitului, deschiderea unui cont la www.dds.ro ori utilizarea in orice mod a serviciului constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre furnizor, fara a fi necesara nici o alta formalitate.

Politica de continut

Este interzisa publicarea pe serverele noastre de continuturi sau trimiteri (links) catre astfel de continuturi care: (I) incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi; (II) au continut obscen sau pornografic sau de natura violenta; (III) au continut defaimator sau calomnios; (IV) au continut cu caracter rasial ori discriminatoriu; (V) contin virusi, cai troieni sau altele similare; (VI) contin software piratat sau se adreseaza celor care pirateaza software ori practica orice activitati similare. Este de asemenea interzisa gazduirea forumurilor de jocuri si utilizarea serverelor noastre exclusiv ca suport de stocare sau difuzare (exp. site-uri cu filme online, download mp3, download poze, radiouri online etc.).

Scripturi interzise

Scripturi pentru proxy, anonimizator, Scripturi pentru IRC, Scripturi de top siteuri, Scripturi de jocuri online gen Counter Strike ( se exclud jocurile in flash ), Mail bomber, mass mail sau orice script de trimis emailuri nesecurizat, Torrent tracker, Chat room-uri care consuma excesiv resurse si chaturi WAP, PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi.

Orice incercare de a aduce prejudicii serverelor sau clientilor este strict interzisa. Orice activitate care afecteaza buna functionare a serverului de shared hosting (exemplele includ, dar nu se limiteaza la: CPU load peste limite normale, mass mailing, query-uri SQL foarte frecvente si/sau de durata ) va fi considerata abuz si va fi apreciata ca o incercare de prejudiciere a celorlalti clienti colocati.

Consumul maxim acceptat pentru siteuri este de 5 % CPU , 5% MEM si 1.5% MYSQL, iar procesele pot sa consume maxim 10% CPU, consumurile mai mari pot fi considerate abuzuri de server.

E-mail

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin servere ale unor terti pentru promovarea oricarui site gazduit de noi va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara ramburs. Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste.

Fiecare cont de gazduire este limitat, astfel incat sa nu permita trimiterea a mai mult de 300 de email-uri intr-un interval de 60 de minute. Aceasta restrictie este necesara pentru a proteja calitatea serviciului de hosting. Trimiterea masiva de email-uri determina consumarea masiva a resurselor unui server, aceasta avand un impact negativ asupra calitatii si asupra serviciilor receptionate de clienti. Prima incalcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediata a contului de gazduire fara ramburs.

Utilizarea resurselor

Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse de pe server vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta.

In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila, pentru a mentine buna functionare a serverului, in termen de 24 de ore de la trimiterea notificarilor de consum.

Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului.

Alocarea Resurselor pentru fiecare pachet in parte:

Cloud Start – 20% CPU, 20 procese simultane, 512MB RAM

Cloud Basic – 30% CPU, 40 procese simultane, 1GB RAM

Cloud Premium – 50% CPU, 80 procese simultane, 2GB RAM

Cloud Business – 70% CPU, 120 procese simultane, 3GB RAM

WP Start – 45% CPU, 40 procese simultane, 1GB RAM

WP Premium – 60% CPU, 80 procese simultane, 2GB RAM

WP Business – 80% CPU, 120 procese simultane, 3GB RAM

Responsabilitatea clientului

Clientul este responsabil pentru actualizarea informatiilor de contact din panoul de control facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem raspunde pentru eventualele confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare. Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile.

Raspundere limitata

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru. Utilizatorul declara ca intelege si accepta ca in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depasi in nici un mod si in nici un caz suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de catre utilizator furnizorului.

Garantia uptime

Serviciile de gazduire web oferite de catre compania noastra garanteaza un uptime mediu de 99,9% . În cazul unui uptime mai mic decât cel garantat, Furnizorul se obliga, la cererea Beneficiarului, sa crediteze contul acestuia, procentual din valoarea abonamentului lunar, astfel: 10% pentru uptime între 99.9% si 99%, 25% pentru uptime între 99% si 98%, 50% pentru uptime între 98% si 95%, 75% pentru uptime între 95% si 90% si 100% pentru uptime sub 90%.

Sunt exceptii urmatoarele:

Situatii de forta majora in care noi nu putem avea nici o influenta cum ar fi: razboaie, calamitati naturale, indisponibilitatea / intreruperea comunicatiilor, foc, virusi, hackeri, nefunctionarea corecta a unui software oferit de alta sursa ( scripturi gratuite, software de comert electronic sau procesator de plati online), flood, cutremure, embargouri, actiuni ale autoritatilor legale. Lucrari de intretinere anuntate sau in situatii critice, upgrade-uri ale serverelor.

Backup Fisiere

Backup-urile sunt facute zilnic atat la fisiere, casute de email cat si la baza de date prin intermediul solutiei de backup oferita de catre compania R1Soft, pe storage extern. Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor, iar datele de pe server de backup sunt stocate maxim 7 zile.

Toti clientii sunt obligati sa downloadeze propriile backup-uri din panoul de control, de la optiunea Backup. Furnizorul nu este responsabil in nici un mod pentru pierderea informatiilor gazduite pe servere ca urmare a actiunilor utilizatorilor, a atacurilor de tip hacking, sau datorita erorilor existente in aplicatiile care nu sunt asociate cu serviciul. Ca exemplu, panoul de control nu este asociat cu serviciul si nu este pus la dispozitie de catre furnizor, fiind dezvoltat si oferit de catre cPanel.net.

In cazul in care se depasesc 30 de zile de neplata si contul este sters de pe server, clientul poate cere repunerea siteului dintr-un backup mai vechi. In cazul in care acest lucru va fi posibil se va taxa cu o suma de 25 euro acest serviciu, doar daca s-a finalizat cu succes recuperarea siteului.

Cron Jobs

Nu permitem rularea de scripturi prin cronuri setate la intervale mai mici de 30 minute.

Scripturi CGI

Scripturile CGI pot fi utilizate de catre clientii nostri fiind o parte inclusa in serviciile oferite, dar orice script CGI realizat special pentru a afecta in mod negativ performanta serverului sau integritatea retelei poate fi oprit fara preaviz.

Chat Room

Nu permitem folosirea de Chat Room-uri proprii fiecarui client pe serverele noastre datorita cerintelor deosebite ale acestor programe.

Instalari de servicii suplimentare

In cazul in care scriptul care doriti sa il folositi necesita activarea altor programe software pe server, dds.ro nu este obligat sa instaleze acele programe, decat in cazul in care considera ca activarea acestora nu ar influenta negativ stabilitatea sau securitatea serverului. Orice cerere de upgrade la cont ( spatiu / trafic / alt pachet ) se face prin email sau ticket de suport cu cel putin 24 ore inainte de modificare. Nu ne asumam nici o raspundere daca nu se face upgrade la cont si se termina traficul siteului sau spatiul.

Notificari si anunturi

DDS HOSTING SRL isi rezerva dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite si a ofertelor precum si anunturi din partea unor terti, atunci cand acestea pot fi in folosul utilizatorilor.

Termeni de plata si facturare

Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.

Clientii care doresc inchiderea unui cont de gazduire sau al oricarui serviciu achizionat trebuie sa trimita o notificare pe email cu cel putin 30 zile inainte de data scadenta.

Preturile afisate in Euro sunt calculate in RON la cursul BNR din data emiterii facturii proforme, conform legislatiei toate facturile si platile sunt procesate in ROL.

Promotii

Promotiile active în cadrul site-ului nostru se aplica doar comenzilor noi, efectuate în perioada în care promotia este valabila. Aceleasi servicii comandate anterior nu fac parte din promotiile actuale.

Regulile de inregistrare a domeniilor

Domeniile cu extensia .ro sunt inregistrate pe perioada anuala. Beneficiarul intelege ca DDS HOSTING SRL furnizeaza doar intermedierea rezervarii numelor de domenii si accepta termenii si conditiile impuse de fiecare Registru. Beneficiarul intelege ca acceptarea acestor termeni reprezinta un contract intre el si Registru, iar Furnizorul este un tert fata de acest contract.

Toate inregistrarile de domenii .RO se supun regulilor de inregistrare stabilite de catre ROTLD si pot fi citite pe pagina Reguli de inregistrare si Contract de inregistrare puse la dispozitia Dvs de catre ROTLD, Reguli de inregistare domenii .ro anuale

Odata ce domeniul expira si pus liber, este dreptul oricarei persoane juridice sau fizice sa achizitioneze acel domeniu.

Suspendarea contului pentru neplata serviciilor

Conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele pentru prestarea serviciului in termen de 10 zile de la emiterea de catre furnizor a facturii proforma vor fi suspendate pana la confirmarea platii, potrivit prevederilor de mai sus. Furnizorul va putea redeschide conturile inchise pentru neplata tarifelor numai dupa plata integrala a tututor sumelor datorate de catre utilizator.

Va garantam banii inapoi in 30 de zile

Fiecare client al nostru beneficiaza de o garantie de 30 zile. Daca in aceasta perioada nu sunteti complet satisfacut de calitatea serviciului de hosting puteti solicita, si primii inapoi banii platiti in avans.

Urmatoarele servicii nu sunt incluse in Garantia de 30 de zile : taxele pentru inregistrarea numelor de domeniu (nationale si/sau internationale), taxele achitate pentru serverele dedicate, servere vps, serviciile comandate in calitate de reseller, si orice alte taxe achitate pentru servicii optionale ( licente de cPanel, licente de Softaculous, etc ) / speciale altele decat cele din oferta standard.

In cazul in care anularea contului se datoreaza incalcarii de catre client a prezentelor termene si conditii nu se va efectua rambursul. Garantia de rambursare a platii in termen de 14 zile de la efectuarea comenzii nu se aplica si nu se va efectua in cazul in care s-a utilizat cel putin 50% din transferul de date alocat contului de gazduire care constituie subiectul cererii de rambursare.

Programul de Afiliere

Prin programul de afiliere castigati 25% din valoarea pachetelor de gazduire sau a serverelor vps comandate. Serviciul de inregistrare domenii nu intra in programul de afiliere.

Cum Functioneaza?

Fiecare afiliat va primi un link unic de referinta de forma http://manage.dds.ro/aff.php?aff=001. In momentul in care un vizitator de pe site-ul dumneavoastra conecteaza la site-ul nostru prin acest link unic de referinta, sistemul nostru va inregistra automat serviciile comandate de client. Dupa efectuarea platii serviciilor, dumneavoastra o sa puteti vedea in contul de afiliat comisionul de 20% din valoarea serviciilor comandate.

Plata comisioanelor se va face dupa un termen de 30 de zile daca se ajunge la o suma de minim 100 RON. In cazul platiilor online, termenul de plata al comisioanelor poate fi amant pana la 60 de zile, pentru a evita fraudele.

Modificari

Ne rezervam dreptul de a face adaugari, anulari sau modificari in Termeni si Conditii, pachetele de gazduire, preturi in site oricand, informarea facandu-se prin intermediul siteului sau panourile de control ale clientilor.

Ultima modificare: 05.09.2018