ACCES CONT
SUPORT: 0757 774 773
?>

Despre Noi

Cine suntem și ce facem

Cine suntem ?

Suntem o echipă dimanică, flexibilă cu o atitudine orientată spre client, care vă stă oricând la dispoziție pentru a transforma proiectele dumneavoastră într-un succes.

Înființată în 2017, o companie ambițioasă care dispune de resurse complexe cu o vastă experiență în domeniul IT, creată din dorința de a ridica ștacheta serviciilor în România la standardele uzuale pentru economiile dezvoltate.

Misiunea noastră este de a asista companiile mici și mijlocii, din diverse domenii de activitate, în procesele de eficientizare a activității, de dezvoltare a afacerii prin identificarea și adresarea nevoilor din sfera tehnologiei informației și a comunicării prin oferirea de servicii integrate de consultanță, proiectare, furnizare, implementare și mentenanță în domeniul sistemelor informatice, dezvoltarea e-comunicării (web, e-mail).

Indiferent dacă este vorba despre un site personal sau un site business complex, DDS are soluția potrivită nevoilor dumneavoastră. Caracteristicile pachetelor noastre de găzduire și prețurile competitive vorbesc de la sine.

cine suntem
ce facem

Ce facem ?

Punem toată pasiunea și cunoașterea noastră în produsele pe care le dezvoltăm, astfel încat lucrurile să decurgă cât mai simplu și eficient din perspectiva ta. Mai presus de orice, experiența ta cu noi este motorul nostru, motivația care ne îndeamnă să fim mai buni în fiecare zi.

Înființată în anul 2017, compania DEDICATED DATA SYSTEMS SRL (DDS) acuala DDS HOSTING SRL a crescut treptat devenind un furnizor de servicii web important pe piața din România. În zilele noastre, DDS poate număra 7000+ de domenii înregistrate, 4950+ domenii găzduite, 450+ servere VPS găzduite si 370+ servere dedicate activate.

Centrul de date

Data center-ul DDS HOSTING SRL este localizat în Timișoara (România) și corespunde unor standarde ridicate, menite să asigure fiabilitate și performanțe tehnice înalte. Rețeaua electrică este alimentată din puncte diferite de transformare și este asigurată de stabilizatoare de tensiune, generator de electricitate și UPS-uri în fiecare rack.

Climatizarea oferă o temperatură constantă de 20 de grade. Securitatea este asigurată de o firmă privată, iar data center-ul beneficiază de supraveghere video. Conectarea la Internet este asigurată de 7 provideri - Prime Telecom, GTS Telecom, UPC, RCS & RDS, Interlan, Telekom și Interlink - prin trasee diferite de fibră optică. Avem astfel o capacitate sporită de a face față la spike-uri de trafic neprogramate.

centrul de date