Despre Noi

Suntem o echipa dimanica, flexibilă cu o atitudine orientată spre client, care va sta oricand la dispozitie pentru a transforma proiectele dumneavoastra intr-un succes.

Infiintata in 2017, o companie ambitioasa care dispune de resurse complexe cu o vasta experienta in domeniul IT, creata din dorinta de a ridica stacheta serviciilor in Romania la standardele uzuale pentru economiile dezvoltate.

Misiunea noastra este de a asista companiile mici si mijlocii, din diverse domenii de activitate, in procesele de eficientizare a activitatii, de dezvoltare a afacerii prin identificarea si adresarea nevoilor din sfera tehnologiei informatiei si a comunicarii prin oferirea de servicii integrate de consultanta, proiectare, furnizare, implementare si mentenanta in domeniul sistemelor informatice, dezvoltarea e-comunicarii (web, e-mail).

Indiferent daca este vorba despre un site personal sau un site business complex, DDS are solutia potrivită nevoilor dumneavoastra. Caracteristicile pachetelor noastre de gazduire si preturile competitive vorbesc de la sine.


Cine suntem si ce facem ?

Punem toata pasiunea si cunoasterea noastra in produsele pe care le dezvoltam, astfel incat lucrurile sa decurga cat mai simplu si eficient din perspectiva ta. Mai presus de orice, experienta ta cu noi este motorul nostru, motivatia care ne indeamna sa fim mai buni in fiecare zi.

Infiintata in anul 2017, compania DEDICATED DATA SYSTEMS SRL (DDS) a crescut treptat devenind un furnizor de servicii web important pe piata din Romania. In zilele noastre, DDS poate numara 7000+ de domenii inregistrate, 4950+ domenii gazduite, 200+ servere VPS gazduite si 120+ servere dedicate activate.


De ce noi ?

Oferim cele mai bune solutii la cele mai mici preturi. Lucram zi de zi sa imbunatatim infrastructura si serviciile pe care le oferim. Satisfacem orice cerinta a clientului, asigurand cele mai bune servicii web, suport 24/7 si monitorizare sisteme proactiv.

Consideram ca suportul tehnic este una din principalele moduri de diferentiere intr-o industrie de gazduire mult prea aglomerata, si astfel ne asiguram ca veti primi intotdeauna un raspuns prompt, fie ca intampinati dificultati in folosirea serviciilor sau aveti doar intrebari / nelamuriri.


Centrul de Date

Data center-ul DEDICATED DATA SYSTEMS SRL este localizat in Timisoara (Romania) si corespunde unor standarde ridicate, menite sa asigure fiabilitate si performante tehnice inalte. Reteaua electrica este alimentata din puncte diferite de transformare si este asigurata de stabilizatoare de tensiune, generator de electricitate si UPS-uri in fiecare rack.

Climatizarea ofera o temperatura constanta de 20 de grade. Securitatea este asigurata de o firma privata, iar data center-ul beneficiaza de supraveghere video. Conectarea la Internet este asigurata de 7 provideri - Prime Telecom, GTS Telecom, UPC, RCS & RDS, Interlan, Telekom si Interlink - prin trasee diferite de fibra optica. Avem astfel o capacitate sporita de a face fata la spike-uri de trafic neprogramate.

Aceasta pagina foloseste cookies. Setarile privind cookies pot fi ajustate din browserul dvs.Afla mai multe.OK