ACCES CONT

Blog

Idei bune pentru imbunatatirea SEO-ului

WordPress este o platforma prietenoasa din punctul de vedere al SEO, de aceea, daca aveti un site Wordpres ar trebui sa profitati cat mai mult de faptul ca o astfel de platforma va va ajuta chiar si cu o buna optimizare a site-ului pe care il detineti. Avand un site WordPress, veti avea un avantaj competitiv pe motoarele de cautare datorita faptului ca aceasta platforma este foarte bine configurata din punct de vedere SEO.

 

Orice proprietar de site isi va dori o mult mai buna vizibilitate in mediul online, acest lucru ducand la o crestere exponentiala a traficului. Cu cat traficul catre site-ul vostru va fi mai mare, cu atat convertirea acestuia intr-o sursa financiara va fi posibila, de aceea este o idee buna sa tineti cont de avantajele pe care un website WordPress le pune la dispozitia voastra. Pentru a ajunge pe primele pozitii ale cautarilor in motoarele de cautare, este important sa implementati in permanenta noi actualizari, astfel incat sa aveti de castigat din punctul de vedere al clasarii.

 

Alegerea unui serviciu de hosting cat mai bun este primul pas de avut in vedere. O firma precum dds.ro va va pune la dispozitie un serviciu foarte bun de inregistrare domenii. Nu veti avea probleme in a inregistra niste domenii .ro pe placul vostru si sa implementati o platforma precum WordPress pe aceste domenii alese de voi. De asemenea, o astfel de firma va va sta la dispozitie cu o multime de sfaturi care va vor ajuta mult intr-o mai buna pozitionare.

 

Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont este tema spre care va veti orienta. Este important sa alegeti o tema cat mai prietenoasa. O astfel de tema va reusi sa atraga vizitatorii pe site-ul vostru. In acelasi timp, o astfel de tema va fi si foarte buna din punct de vedere SEO. Ea va va ajuta cu acest aspect, iar site-ul vostru va avea de castigat pentru ca va fi clasat mult mai sus in cautarile de pe Google.

 

Puteti instala chiar si plugin-uri pentru SEO. Un astfel de plugin va va ajuta sa va imbunatatiti clasarea site-ului si veti vedea ca veti putea introduce cu usurinta o multime de lucruri pe site ce vor veni in intampinarea clientilor vostri. Tineti cont si de structura de linkuri. Link-urile de pe site-ul vostru trebuie sa fie cat mai clare si mai concise. In acelasi timp ele trebuie sa fie descriptive cu scopul site-ului vostru. Se pot folosi astfel cuvinte cheie relevante pentru pagina respectiva. Acets lucru va va ajuta la o mai buna pozitionare in motoarele de cautare.

 

Mai puteti sa va realizati un sitemap. Acesta va ajuta motoarele de cautare sa va urmareasca cu usurinta toate informatiile, dar si sa va organizeze toate paginile intr-un mod cat mai simplu. Acest lucru nu va influenta pozitia site-ului din motoarele de cautare, dar va influenta indexarea site-ului. Continutul pe care il veti posta va trebui structurat cat mai bine pentru a fi usor de citit de vizitatori.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com