ACCES CONT

Blog

Imbunatatirea vizibilitatii magazinului de Valentine’s Day

In perioada diverselor evenimente, dar si a sarbatorilor, orice proprietar de magazin ar trebui sa se bucure pentru ca intr-o astfel de perioada vanzarile cresc exponential. Avand in vedere faptul ca ca cele mai apropiate sarbatori sunt cele de Valentine`s Day, precum si cele de primavara, este o idee buna sa va pregatiti magazinul pentru a face fata unui numar mai mare de comenzi.

 

In aceasta perioada, puteti iesi usor in evidenta prin diverse oferte promotionale care vor fi pe placul clientilor vostri. Aveti numeroase lucruri la indemana pentru a transforma acest eveniment intr-unul unic, de aceea este important sa profitati de o astfel de perioada. Pe langa oferte si design-ul site-ului, va trebui sa va pregatiti si pentru un trafic mai mare pentru ca in aceasta perioada site-ul vostru ar trebui sa functioneze mult mai bine.

 

Un serviciu cat mai bun de web hosting este un lucru de avut in vedere. Avand in vedere ca traficul magazinului vostru va creste, este important ca si serviciul de hosting web sa se ridice la nivelul cerintelor, de aceea este bine sa aveti in vedere un serviciu cat mai bun care sa faca fata cu brio acestei perioade aglomerate. Puteti discuta cu furnizorii de gazduire web si sa le cereti acestora un boost de resurse pentru a reusi sa treceti peste aceasta perioada. Aceste resurse va vor ajuta sa faceti fata cu brio perioadei in care traficul vostru va fi mai incarcat.

 

Nu uitati de iconuri, bannere si imaginile specifice. Acestea va vor ajuta sa va imbunatatiti imaginea vizuala a site-ului. Un decor specific va va ajuta site-ul sa fie pregatit de Valentine`s Day. El va putea astfel sa atraga mult mai usor vizitatorii, acestia fiind incantati de felul cum site-ul vostru arata. Puteti adauga si unele bannere care sa notifice clientii vostri, iar temele pe care le veti alege vor fi de impact.

 

In ziua de azi, un website responsive este foarte necesar. Persoanele care cauta cadouri de Valentine’s day nu fac acest lucru doar pentru iubita, ci si pentru familie sau pentru colegi, ori pentru prieteni. Mai nou, chiar si animalele de companie se bucura de cadouri in aceasta perioada. Gama de nise se extinde din ce in ce mai mult, de aceea este bine sa aveti site-urile pregatite pentru a face fata tuturor cerintelor. Un website responsive este clar o prioritate pentru voi. Va trebui ca acest website sa functioneze in orice situatie.

 

Nu in ultimul rand, un certificat SSL instalat este un lucru foarte important, acesta marind credibilitatea site-ului vostru. Clientii vor avea o incredere mai mare pentru a va folosi site-ul. Orice platforma online trebuie sa aiba parte de o conexiune criptata atunci cand se desfasoara tranzactii online. Unele studii sunt chiar de pareree ca 85% dintre cumparatori au tendinta de a evita un site daca acesta nu este sigur. Este bine sa aveti in vedere toate aceste lucruri importante. Ele vor reusi sa va ajute sa faceti fata acestei perioade mai aglomerate si sa va multuimiti clientii in acelasi timp.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com